Reis 5: Oceaanoversteek van de Cariben - Azoren - Nederland

11 april 2022 12:00 t/m 27 mei 2022 12:00

De Atlantische oceaan oversteken op een Tall Ship: hoe gaaf is dat? Van de Cariben, langs de Azoren terug naar Nederland.

Deze lange oversteek over de Noord-Atlantische oceaan geeft je alle tijd om het leven aan boord van een Tall Ship van binnenuit te leren kennen. Wordt een met het schip, de zee en de wind, spot dolfijnen en walvissen vanuit de mast en juich als je de lichtjes van de Azoren aan de horizon ziet verschijnen.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben begin je na een aantal dagen op Cuba aan de oversteek van de Noord-Atlantische oceaan. Je maakt een lange zeilreis naar de schitterende eilanden van de Azoren waar je op verkenningstocht gaat. Na hier een aantal dagen te hebben verbleven ga je verder met de oversteek. Afhankelijk van de wind doe je Zuid-Engeland of Frankrijk aan. Eenmaal in Nederland word je onthaald als een ware zeezeiler!

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Vliegticket inbegrepen tot een bedrag van € 600,-. Is het ticket duurder dan € 600,-, dan komt er een bedrag van maximaal €300,- voor eigen rekening bij op de prijs van de reis.

Voorlopig inschrijven