Masterskip zomer-, examenreis van Harlingen naar Scrabster (SCO)

18 t/m 22 juni 2021 09:00

Wat doe je tussen je laatste examen en de diploma uitreiking? We bieden je de mogelijkheid om een heerlijk stuk te gaan zeilen aan boord van je vertrouwde Wylde Swan.

Masterskip zomer-, examenreis van Harlingen naar Scrabster (SCO)

Wanneer

Van vrijdag 18 juni 2021 om 17.00 uur tot dinsdag 22 juni 2021  om 9.00 uur

Je brengt 4 nachten en 3 dagen door aan boord, genietend van het zeemansleven; de zeilen hijsen en trimmen, sturen, navigeren en wachtlopen in het heerlijke 24 uurs ritme aan boord.

Jouw reis aan boord van de Wylde Swan

Op vrijdag 18 juni aan het einde van de middag vertrek je vanuit de haven van Harlingen. Beleef een prachtige avond op de Waddenzee om vervolgens tussen Vlieland en Terschelling de Noordzee op te zeilen. We navigeren richting de Schotse Noordoost kust en het echte zeilen begint.

En dan, als jij je zeebenen (terug) hebt gevonden, verschijnt de kust van Schotland, met zijn prachtige wateren, rotsachtige eilanden en grillige kliffen.

Op dinsdag 22 juni kom je aan in Scrabster, de meest noordelijk gelegen haven op het Schotse vasteland; belangrijk voor de Schotse visserij.

De haven ligt in de baai van Thurso, vier kilometer vanaf het plaatsje Thurso.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een aantal dagen langer in Schotland te verblijven; je bent tenslotte in de prachtige Schotse hooglanden, met zijn indrukwekkende natuur.

Of blijf aan boord en zeil mee naar de Orkneys en kom op 25 juni terug in Scrabster. Als je beide reizen combineert, geldt een speciale combinatiekorting van € 50,00 en een gratis dag met overnachting aan boord op 22 juni.

Voor wie

Oud Masterskippers en hun vrienden. Na al die verhalen over Masterskip en de Wylde Swan, kunnen ook trainees die nog niet zijn mee geweest op de Wylde Swan hun Masterskip reis gaan beleven.

Praktisch

Aan boord op vrijdag 18 juni in Harlingen. We zeilen dezelfde avond nog uit. Van boord op dinsdag 22 juni om 9.00 uur in Scrabster.

Inclusief volpension; alle maaltijden en beddengoed

Kosten: € 495

In de haven van Harlingen is een treinstation.

Er rijdt een bus van Thurso naar het treinstation van Scrabster. Vanaf Scrabster kun je de trein nemen naar Inverness, waar een internationaal vliegveld ligt. Er gaan dagelijks vluchten van Inverness naar Amsterdam en er is al een vlucht te boeken voor rond de 100 euro.

Voorlopig inschrijven

Ticket

Ticket under age 25

Are you not yet 25 years old? Then select this option.