2022/2023 | Reis RS 2: Zeilen in de Cariben en een oceaanoversteek naar Spanje

10 januari 2023 12:00 t/m 18 februari 2023 12:00

Een wereldreis op een Tallship die en een reis in de Cariben bevat en een oceaan oversteek naar de Spanje: Hoe gaaf is dat?

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze reis biedt het beste van twee werelden. Een reis van in de Cariben en ook een lange oversteek over de Noord-Atlantische oceaan. Zeil meer dan een week langs de Caribische eilanden wordt één met het schip, de zee en de wind, spot dolfijnen en walvissen vanuit de mast. Steek dan de oceaan over via de Azoren en juich als je de lichtjes van Spanje aan de horizon ziet verschijnen.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben, zeilen we langs een tijdje langs de diverse mooie eilanden. Het tweede deel van de reis is de oversteek van de Noord-Atlantische oceaan. Je maakt dan een lange zeilreis naar de schitterende eilanden van de Azoren waar je op verkenningstocht gaat. Daarna zetten we koers naar Noord Spanje en ga je met het vliegtuig weer naar huis.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Vliegticket inbegrepen tot een bedrag van € 700,-. Is het ticket duurder dan € 700,-, dan komt er een bedrag van maximaal €400,- voor eigen rekening bij op de prijs van de reis.

Voorlopig inschrijven