2022/2023 | Reis RS 1: Oceaanoversteek naar Brazilië en Suriname

10 november 2022 12:00 t/m 24 december 2022 12:00

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze de oceaan zijn over gestoken op een Tall Ship om daarna langs de kusten van Brazilië te zeilen?!

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Tijdens deze reis bezoek je drie bijzondere continenten: van Europa naar Afrika en Zuid-Amerika. Je maakt de reis die alle zeehelden gemaakt hebben over de Atlantische oceaan naar Brazilië. Ontdek wat een oceaanoversteek zo uniek maakt, en bekijk het veranderende landschap in deze bijzondere gebieden.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis stap je in Galicië, Noordwest-Spanje aan boord van het schip. De eerste twee weken van deze reis varen we van Spanje en Portugal naar Tenerife, en varen we langs een kust van eilandjes, inhammen, witte zandstranden en woeste rotskusten. Je ziet het landschap langzaam veranderen terwijl we van Europa doorvaren naar Afrika, en uiteindelijk aankomen op Cabo Verde: de Groene Kaap.

Dan beginnen we aan de oceaanoversteek. In deze tocht van 10 dagen steken we over naar één van de grote plaatsen in het noordoosten van Brazilië. Hier is het tijd voor ontdekkingstochten in de prachtige tropische natuur, bijvoorbeeld in Belém waar de rivier Amazone uitmondt in de Atlantische Oceaan. Het weer heeft grote invloed op de route die we op deze reis volgen.

Uiteindelijk komen we aan in Suriname, waar je de geschiedenis van deze voormalig Nederlandse kolonie nog duidelijk kunt zien. Ook zie je hier hoe veel verschillende culturen met elkaar samenleven.

Vanuit de hoofdstad Paramaribo vlieg je weer terug naar Nederland.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Vliegticket inbegrepen tot een bedrag van € 700,-. Is het ticket duurder dan € 700,-, dan komt er een bedrag van maximaal €400,- voor eigen rekening bij op de prijs van de reis.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen is er nu een stop op de voorlopige inschrijvingen voor deze reis. Klik hier om je op te geven voor de wachtlijst. We raden je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com