2022/2023 | Reis WS 2: Tall Ship zeilen in de Cariben. Jij bepaalt de koers!

24 december 2022 12:00 t/m 27 januari 2023 12:00

Een wereldreis op een Tall ship in de Cariben. Hoe gaaf is dat?

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. Het Tall Ship is je thuisfront: in de eerste weken leren we je werkelijk alles over het zeilen op een Tall Ship. Met dit schip vaar je vervolgens van tropisch eiland naar tropisch eiland, en op deze eilanden ga je samen met lokale gidsen op expeditie de jungle in.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Wanneer iedereen zich thuis voelt aan boord gaan we eerst een lang stuk zeilen. Vervolgens maak je een aantal kortere tochten waar je verschillende eilanden aandoet. Hier ontdek je prachtige natuur en kom je in contact met de lokale economieën van de eilanden. De verdeling van zeilen en aan land zijn is ongeveer 2/3e zeilen, 1/3e aan land. 

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: vluchten, full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Vliegticket inbegrepen tot een bedrag van € 700,-. Is het ticket duurder dan € 700,-, dan komt er een bedrag van maximaal €400,- voor eigen rekening bij op de prijs van de reis.

Voorlopig inschrijven