23/24 | WS 2: Leer Tall Ship zeilen: bepaal de koers! (Cariben)

24 december 2023 12:00 t/m 28 januari 2024 12:00

DEZE REIS IS VOL. Bekijk één van de andere reizen, of meld je aan voor de wachtlijst via een mailtje naar info@masterskip.com.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. De Wylde Swan is je thuisfront: in de eerste weken leren we je werkelijk alles over het zeilen op een Tall Ship. Met dit schip vaar je over de Caribische zee. We plannen ook een aantal excursies op de prachtige van tropische eilanden in, waar je samen met lokale gidsen op expeditie gaat. Uiteindelijk neem je het schip over met jouw groep trainees en sta je zélf aan het roer!

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Wanneer iedereen zich thuis voelt aan boord gaan we eerst een lang stuk zeilen. Vervolgens maak je een aantal kortere tochten waarbij je verschillende eilanden aandoet. Hier ontdek je prachtige natuur en kom je in contact met de mensen die op deze prachtige tropische eilanden wonen. De verdeling van zeilen en tijd bij eilanden doorbrengen is ongeveer 2/3e zeilen, 1/3e land. Je mag er dus op rekenen dat je de meeste tijd op het schip doorbrengt.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf. Masterskip boekt wel je vliegticket, en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com