2023/2024 | WS 2: Tall Ship zeilen in de Cariben: bepaal de koers!

24 december 2023 12:00 t/m 28 januari 2024 12:00

Een wereldreis op een Tall Ship in de Cariben: stuur het Tall Ship langs de Caribische eilanden.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. De Wylde Swan is je thuisfront: in de eerste weken leren we je werkelijk alles over het zeilen op een Tall Ship. Met dit schip vaar je over de Caribische zee. We plannen ook een aantal excursies op de prachtige van tropische eilanden in, waar je samen met lokale gidsen op expeditie gaat. Uiteindelijk neem je het schip over met jouw groep trainees en sta je zélf aan het roer!

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Wanneer iedereen zich thuis voelt aan boord gaan we eerst een lang stuk zeilen. Vervolgens maak je een aantal kortere tochten waarbij je verschillende eilanden aandoet. Hier ontdek je prachtige natuur en kom je in contact met de mensen die op deze prachtige tropische eilanden wonen. De verdeling van zeilen en tijd bij eilanden doorbrengen is ongeveer 2/3e zeilen, 1/3e land. Je mag er dus op rekenen dat je de meeste tijd op het schip doorbrengt.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf, en hiervoor ontvang je enkele weken voor je reis een factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven van de reiskosten (vliegtickets) per reis geven we je hierbij de kosten die we hadden in het schooljaar 2021-2022. Let op: dit is bij het vertrek van jouw reis in 2023/2024 2 jaar geleden! De kosten kunnen dus hoger zijn. WS 2: 920,-

Voorlopig inschrijven