23/24 | RS 2: Zeilen in de Cariben met oceaanoversteek naar Spanje

10 januari 2024 12:00 t/m 18 februari 2024 12:00

Ga mee op wereldreis op de Reade Swan en verken de Cariben, waarna je de oceaan oversteekt naar Spanje.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze reis biedt het beste van twee werelden. Een reis van in de Cariben en ook een lange oversteek over de Noord-Atlantische oceaan. Zeil meer dan een week langs de Caribische eilanden en wordt één met het schip, de zee en de wind. Spot dolfijnen en walvissen vanuit de mast. Steek dan de oceaan over via de Azoren en juich als je de lichtjes van Spanje aan de horizon ziet verschijnen.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben, zeilen we langs een tijdje langs de diverse mooie eilanden. Het tweede deel van de reis is de oversteek van de Noord-Atlantische oceaan. Je maakt dan een lange zeilreis naar de schitterende eilanden van de Azoren waar je op verkenningstocht gaat. Daarna zetten we koers naar Noord-Spanje en ga je met het vliegtuig weer naar huis.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf, en hiervoor ontvang je enkele weken voor je reis een factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven van de reiskosten (vliegtickets) per reis geven we je hierbij de kosten die we hadden in het schooljaar 2021-2022. Let op: dit is bij het vertrek van jouw reis in 2023/2024 2 jaar geleden! De kosten kunnen dus hoger zijn. WS & RS 1: € 750 RS 2: nieuw WS 2: € 920 WS 3: € 679 WS 4: € 1029 WS 5: € 980 RS 3: € 529

Voorlopig inschrijven