2023/2024 | WS 3: Tall Ship zeilen naar de jungle en het koraal

29 januari 2024 12:00 t/m 04 maart 2024 12:00

Zoek het avontuur op! Ga op ontdekkingstocht in de jungle, en zeil langs de koraalriffen van de onderwaterwereld van de Cariben.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. Het Tall Ship is je thuisfront: met het schip vaar je van tropisch eiland

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. Het Tall Ship is je thuisfront: in de eerste weken leren we je werkelijk alles over het zeilen op een Tall Ship. Met dit schip vaar je vervolgens van tropisch eiland naar tropisch eiland, en op deze eilanden ga je samen met lokale gidsen op expeditie de jungle in.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Wanneer iedereen zich thuis voelt aan boord gaan we eerst een lang stuk zeilen. Vervolgens maak je een aantal kortere tochten waar je verschillende eilanden aandoet. Hier ontdek je prachtige natuur en kom je in contact met de bewoners van de prachtige tropische eilanden. De verdeling van zeilen en tijd bij eilanden doorbrengen is ongeveer 2/3e zeilen, 1/3e land. Je mag er dus op rekenen dat je de meeste tijd op het schip doorbrengt.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf, en hiervoor ontvang je enkele weken voor je reis een factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven van de reiskosten (vliegtickets) per reis geven we je hierbij de kosten die we hadden in het schooljaar 2021-2022. Let op: dit is bij het vertrek van jouw reis in 2023/2024 2 jaar geleden! De kosten kunnen dus hoger zijn. WS 3: 679,-

Voorlopig inschrijven