23/24 | WS 4: Caribische ontdekkingsreis naar Jamaica en Cuba

05 maart 2024 12:00 t/m 09 april 2024 12:00

DEZE REIS IS VOL. Bekijk één van de andere reizen, of meld je aan voor de wachtlijst via een mailtje naar info@masterskip.com.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Ontdek wat de lokale bevolking van Jamaica en Cuba verstaat onder ‘chill vibes’, ‘limin' relaxen en ‘don’t worry’!

Jamaica en Cuba: twee landen in het Caraïbisch gebied met een grote verscheidenheid in natuur. Wist je bijvoorbeeld dat het land Cuba wel 4.000 kleine eilandjes rijk is? Genoeg te ontdekken dus, en dat ga je ook zeker doen tijdens deze reis. Aan boord van ons Tall Ship zeil je van eiland naar eiland en ontdek je de (on)bekende cultuur én natuur van deze bijzondere eilanden.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. En dan begint het avontuur. In een aantal korte langere tochten varen we langs de bovenwindse eilanden waarna we in Jamaica aankomen. Vervolgens zeilen we verder tot Cuba, en vanaf Cuba vlieg je weer naar huis toe.

Op deze reis zijn 4 bèta docenten aan boord.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf. Masterskip boekt wel je vliegticket, en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Onze reizen zijn afhankelijk van diverse omstandigheden als weer en wind, scheepsplanning en omstandigheden in het vaargebied. We behouden ons daarom het recht voor om de route en bestemmingen zoals beschreven in de reisomschrijvingen te wijzigen. Bij Masterskip staan groepsvorming en persoonlijke ontwikkeling op een zeilschip op de eerste plaats (2/3e zeilen, 1/3e excursies), de bestemmingen en route komen daarna. Wijzigingen in bestemmingen en route, en als groep inspelen op veranderende omstandigheden zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com