23/24 | RM 1: Oceaanoversteek langs 3 werelddelen

10 november 2023 12:00 t/m 22 december 2023 12:00

DEZE REIS IS VOL. Bekijk één van de andere reizen, of meld je aan voor de wachtlijst via een mailtje naar info@masterskip.com.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Tijdens deze reis kom je langs drie bijzondere continenten: je vaart van Europa langs Afrika naar Zuid-Amerika. Je maakt de reis die alle zeehelden gemaakt hebben over de Atlantische oceaan richting Zuid-Amerika. Ontdek wat een oceaanoversteek zo uniek maakt, en bekijk het veranderende landschap in deze bijzondere gebieden.

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis stap je in Lissabon, Portugal aan boord van het schip. De eerste twee weken van deze reis varen we van Portugal naar Tenerife. Terwijl het landschap langzaam verandert en de temperatuur stijgt is de kans groot dat Cabo Verde onze volgende stop is.

Dan beginnen we aan een relatief korte oceaanoversteek. In ongeveer 10 dagen steken we over naar Zuid-Amerika. Hier is het tijd voor ontdekkingstochten in de prachtige tropische natuur. Het weer heeft grote invloed op de route die we op deze reis volgen en de plaatsen die we bezoeken.

Uiteindelijk komen we aan in Suriname, waar je de geschiedenis van deze voormalig Nederlandse kolonie nog duidelijk kunt zien. Ook zie je hier hoe veel verschillende culturen met elkaar samenleven. Vanuit de hoofdstad Paramaribo vlieg je weer terug naar Nederland

 

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf. Masterskip boekt wel je vliegticket, en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com