23/24 | RM 2: Tall Ship zeilen op de Caribische zee (van Paramaribo naar Curaçao)

23 december 2023 12:00 t/m 03 februari 2024 12:00

Vaar mee aan boord van een Tall Ship in het gebied tussen Paramaribo en Curaçao. Welke koers varen jullie?

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Wist je dat Paramaribo door Lonely Planet wordt omschreven als ‘’Amsterdam meets Wild Wild West’’? Dat betekent een avontuurlijke start van je reis! Met ons Tall Ship als thuisfront leer je de eerste weken alles over het reilen en zeilen aan boord. Samen varen jullie over de Caribische zee naar Curaçao. De nodige zeebenen ontwikkel je dus snel genoeg! Onderweg plannen we een aantal excursies zodat je al het moois van de verschillende eilanden kunt bekijken. Met lokale gidsen ga je op expeditie. Uiteindelijk neem je met je groep het schip over tijdens de ‘Ships Takeover’ en sta je zélf aan het roer!

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar Paramaribo stap je direct aan boord van het Tall Ship, en dan begint het avontuur. Wanneer iedereen zich thuis voelt aan boord gaan we eerst een lang stuk zeilen. Vervolgens vaar je met een aantal langere en kortere tochten via de bovenwindse eilanden naar onze eindbestemming op Curaçao. De verdeling van zeilen en tijd aan land is ongeveer 2/3e zeilen, 1/3e land. Je kunt er dus op rekenen dat je de meeste tijd op het schip en op zee doorbrengt.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf. Masterskip boekt wel je vliegticket, en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven