23/24 | RM 3: Tall ship zeilen naar Curacao, Panama en Cuba.

04 februari 2024 12:00 t/m 17 maart 2024 12:00

DEZE REIS IS VOL. Bekijk één van de andere reizen, of meld je aan voor de wachtlijst via een mailtje naar info@masterskip.com.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

De gekleurde huisjes van Curaçao zullen niet onopgemerkt aan je voorbij gaan als je op dit eiland aankomt! Met ons Tall Ship als thuisfront leer je de eerste weken alles over het reilen en zeilen aan boord. Samen varen jullie over de Caribische zee naar Panama en uiteindelijk door naar Cuba. De nodige zeebenen ontwikkel je dus snel genoeg! Onderweg plannen we een aantal excursies met lokale gidsen zodat je al het moois van de verschillende landen kunt bekijken. Uiteindelijk neem je het schip over met jouw groep trainees en sta je zélf aan het roer!

Hoe ziet jouw reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar Curaçao stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra iedereen zich thuis voelt varen we een langer stuk in de richting van Panama. Misschien stoppen we onderweg om te genieten van het tropische uitzicht. Op Panama is er tijd om op avontuur te gaan tijdens een mooie excursie. Vervolgens zeilen we verder naar Cuba, en vanaf Cuba vlieg je weer naar huis toe.

Voorwaarden en condities:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit.

Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing.

Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer van vliegveld naar schip en vice versa, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

Bij het inschrijven op je reis ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden (masterskip.com/algemene-voorwaarden). Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com