23/24 | RM 3: Tall Ship zeilen op de Caribische zee (CuraƧao, Panama, Cuba)

12 februari 2024 12:00 t/m 25 maart 2024 12:00

Zoek het avontuur op! Ga op ontdekkingstocht in de jungle, en zeil langs de koraalriffen van de onderwaterwereld van de Cariben.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

De gekleurde huisjes van Curaçao zullen niet onopgemerkt aan je voorbij gaan als je op dit eiland aankomt! Met ons Tall Ship als thuisfront leer je de eerste weken alles over het reilen en zeilen aan boord. Samen varen jullie over de Caribische zee naar Panama en uiteindelijk door naar Cuba. De nodige zeebenen ontwikkel je dus snel genoeg! Onderweg plannen we een aantal excursies met lokale gidsen zodat je al het moois van de verschillende landen kunt bekijken. Uiteindelijk neem je het schip over met jouw groep trainees en sta je zélf aan het roer!

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar Curaçao stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra iedereen zich thuis voelt varen we een langer stuk in de richting van Panama. Misschien stoppen we onderweg om te genieten van het tropische uitzicht. Op Panama is er tijd om op avontuur te gaan tijdens een mooie excursie. Vervolgens zeilen we verder naar Cuba, en vanaf Cuba vlieg je weer naar huis toe.

Voorwaarden en condities:

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. De kosten voor het vliegticket betaal je zelf. Masterskip boekt wel je vliegticket, en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven