24/25 Oceaanoversteek: van Europa naar de Cariben (WS1)

01 november 2024 12:00 t/m 13 december 2024 12:00

Ga mee op reis en beleef dezelfde onvergetelijke avonturen die alle bekende zee-reizigers hebben meegemaakt: dwars over de Atlantische Oceaan!

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • 2 – 3 weken omringd door alleen maar zee 
  • Je steekt de Atlantische Oceaan over 
  • Tall Ship Wylde Swan 

Ga mee op reis en beleef dezelfde onvergetelijke avonturen die alle bekende zee-reizigers hebben meegemaakt. Dwars over de Atlantische Oceaan naar het adembenemende Caribisch gebied. Ontdek wat een oceaanoversteek zo speciaal maakt: ervaar de serene stilte en de rust op zee. Misschien maak je kennis met speelse dolfijnen, majestueuze walvissen en andere fascinerende zeedieren die je tegenkomt op het midden van de oceaan. 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Je stapt aan boord van het schip in Lissabon, Portugal waar je vol enthousiasme begint aan je reis. Zodra de wind ons gunstig gezind is varen we langs een kustlijn bezaaid met betoverende eilandjes, schilderachtige baaien, prachtige witte zandstranden en ruige kliffen. Afhankelijk van de windrichting zeilen we naar het tropische bloemeneiland Madeira of misschien Tenerife. De exacte route die we volgen, wordt beïnvloed door de wind- en weersomstandigheden. 

Gedurende de eerste twee weken van deze reis zeilen we langs de Europese kust van de Atlantische Oceaan. Aan het einde van november steken we met behulp van gunstige passaatwinden de oceaan over naar het Caribisch gebied. Deze spannende oversteek duurt ongeveer twee tot drie weken, waarna er nog tijd is om een aantal prachtige eilanden in het Caribisch gebied te verkennen en te ontdekken. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanaf Sint-Maarten terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen en vrienden hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Voorwaarden en condities:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit.

Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing.

Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer van vliegveld naar schip en vice versa, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

Bij het inschrijven op je reis ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden (masterskip.com/algemene-voorwaarden).

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com