24/25 Caribische zeilreis: bepaal de koers in de Cariben (WS2)

14 december 2024 12:00 t/m 18 januari 2025 12:00

Een wereldreis op een Tall Ship in de Cariben: laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Kerst en Oud & Nieuw aan boord 
  • Overnachten op een onbewoond eiland 
  • Tall Ship Wylde Swan 

Ga mee op een onvergetelijk avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou naar boven laat komen. De Wylde Swan wordt jouw thuisbasis, waar je in de eerste weken alles leert over het zeilen op een Tall Ship. Met dit indrukwekkende schip vaar je over de Caribische zee. We plannen ook spannende excursies naar prachtige tropische eilanden, waar je samen met lokale gidsen op ontdekkingsreis gaat. Ook overnachten we misschien wel een nacht op een onbewoond eiland! Uiteindelijk neem je zelf het roer over tijdens de Ship’s takeover, samen met jouw groep trainees! 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Na aankomst in de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra iedereen zich thuis voelt op het schip, beginnen we met een lange zeiltocht. Vervolgens maak je een aantal kortere tochten waarbij we langs verschillende eilanden varen. Hier ontdek je de prachtige natuur en maak je misschien wel kennis met de lokale bevolking die op deze adembenemende tropische eilanden woont. 

Er is nog een bijzonder hoogtepunt van deze reis dat onze trainees als magisch ervaren: het vieren van Kerstmis en Oud en Nieuw aan boord! Terwijl we samen zeilen over de Caribische zee en de prachtige eilanden verkennen, creëren we een warme en feestelijke sfeer aan boord van het Tall Ship. Samen met je mede-trainees en crew kunnen jullie zelf gezellige activiteiten bedenken. Zoals bijvoorbeeld een kerstdiner en een New Years Eve party! Je deelt dit speciale moment met z'n allen, en jullie vieren de feestdagen op een unieke manier. Dit zal ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering worden die je koestert voor de rest van je leven. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanaf Sint-Maarten Caribische eilanden terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Voorwaarden en condities:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit.

Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing.

Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer van vliegveld naar schip en vice versa, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

Bij het inschrijven op je reis ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden (masterskip.com/algemene-voorwaarden). Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com