24/25 Caribische zeilreis: ontdek de Caribische zee (WS3)

20 januari 2025 12:00 t/m 24 februari 2025 12:00

Zeil langs de Caribische eilanden, overnacht op een onbewoond eiland en maak de ontdekkingsreiziger in jou wakker!

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Zeilen langs de Caribische eilanden 
  • Overnachten op een onbewoond eiland 
  • Tall Ship Wylde Swan 

Beleef een avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou wakker maakt. Het imposante Tall Ship zal je thuis worden, waar je alles leert over zeilen op een Tall Ship. Vanaf daar ga je op een onvergetelijke reis, langs de tropische eilanden, terwijl je de jungle verkent onder begeleiding van lokale gidsen. 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Na aankomst in de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra je je thuis voelt op het schip, gaan we van start met een langdurige zeiltocht. Vervolgens maken we verschillende kortere tochten waarbij je diverse eilanden bezoekt. Tijdens deze ontdekkingstochten geniet je van adembenemende natuur en kom je misschien in contact met de lokale bevolking van deze betoverende tropische eilanden. Zoals met al onze reizen zijn we vooral aan het zeilen, maar natuurlijk bezoeken we ook een aantal eilanden. Misschien overnacht je wel een nacht op een onbewoond eiland!  

Aan het einde van jouw avontuur vlieg je vanaf het mooie Sint-Maarten terug naar Nederland. Vol trots en voldoening kijk je terug op deze onvergetelijke reis. De herinneringen en vriendschappen die je op hebt gedaan gaan een leven lang mee! 

Voorwaarden en condities:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit.

Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing.

Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema. Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer van vliegveld naar schip en vice versa, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro. Bij het inschrijven op je reis ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden (masterskip.com/algemene-voorwaarden).

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com