24/25 Caribische zeilreis: van Paramaribo naar Sint-Maarten (AR2)

07 december 2024 12:00 t/m 11 januari 2025 12:00

Vaar mee aan boord van een Tall Ship in het gebied tussen Paramaribo en Sint-Maarten. Welke koers varen jullie?

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Kerst en Oud & Nieuw aan boord 
  • Zeiltocht langs de Zuid-Amerikaanse kust 
  • Tall Ship Artemis 

Ga mee op een onvergetelijk avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou naar boven laat komen. Het Tall Ship wordt jouw thuisbasis, waar je in de eerste weken alles leert over het varen op de Caribische zee. Tijdens deze bijzondere zeiltocht van Paramaribo naar Sint-Maarten plannen we ook spannende excursies naar prachtige tropische eilanden. Uiteindelijk neem je zelf het roer over tijdens de Ship’s takeover, samen met jouw groep trainees! 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Na aankomst in Paramaribo stap je direct aan boord van het Tall Ship. Misschien hebben we tijd om Paramaribo te ontdekken tijdens de eerste dagen. Zodra iedereen zich thuis voelt op het schip, beginnen we aan de zeiltocht naar Sint-Maarten. Tijdens de reis varen we langs verschillende eilanden, en aangekomen in het Caribisch gebied ontdek je de prachtige natuur en maak je misschien wel kennis met de lokale bevolking die op deze adembenemende tropische eilanden woont.

Er is nog een bijzonder hoogtepunt van deze reis dat onze trainees als magisch ervaren: het vieren van Kerstmis en Oud en Nieuw aan boord! Terwijl we samen zeilen over de Caribische zee en de prachtige eilanden verkennen, creëren we een warme en feestelijke sfeer aan boord van het Tall Ship. Samen met je mede-trainees en crew kunnen jullie zelf gezellige activiteiten bedenken. Zoals bijvoorbeeld een kerstdiner en een New Years Eve party! Je deelt dit speciale moment met z'n allen, en jullie vieren de feestdagen op een unieke manier. Dit zal ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering worden die je koestert voor de rest van je leven. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanaf Sint-Maarten terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Voorwaarden en condities:

Bij Masterskip staan levensverandering door persoonlijke ontwikkeling en groepsvorming door tijd door te brengen aan boord van het Tall Ship op de eerste plaats. Excursies en tijd aan land zijn aangenaam maar hebben geen prioriteit.

Flexibiliteit is essentieel voor een authentieke zeilervaring met Masterskip. Het doel van deze zeilreis met Masterskip is om van startpunt naar de uiteindelijke bestemming te varen (oceaanoversteek of Caribische reis), voornamelijk door te zeilen en gebruik te maken van gunstige winden. Deze reisroute is een algemene gids en kan worden gewijzigd op basis van factoren zoals het weer, de beschikbaarheid van daglicht, omstandigheden in het vaargebied, scheepsplanning en mogelijkheden om het zeeleven te bekijken of bepaalde plaatsen onderweg te bezoeken. De specifieke route wordt uiteindelijk bepaald door de kapitein, rekening houdend met deze factoren. De kapitein heeft de bevoegdheid om te beslissen of de zeilen of de motor wordt gebruikt voor voortstuwing.

Voor bepaalde bestemmingen kan toestemming van nationale autoriteiten nodig zijn om aan land te gaan, deze kan echter niet altijd verkregen worden vóór de publicatie van het reisschema.

Onze prijzen zijn inclusief: full board, taxes, transfer van vliegveld naar schip en vice versa, excursies, havengelden, brandstoftoeslag en kledingpakket. Onze prijzen zijn exclusief: vliegticket. Masterskip boekt wel je vliegticket en enkele maanden voor je reis ontvang je hiervoor de factuur in je persoonlijk account. Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1.440 euro.

Bij het inschrijven op je reis ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden (masterskip.com/algemene-voorwaarden). Om je een indicatie te geven: de vliegtickets kostten de afgelopen jaren tussen de 850 en 1250 euro.

Voorlopig inschrijven

Vanwege de vele aanmeldingen zijn voor nu de voorlopige inschrijvingen gesloten. Aanmelden voor de wachtlijst kan via deze link. Geef aan voor welke reis je op de wachtlijst wilt. Daarnaast raden we je sterk aan om je nu direct voorlopig en vrijblijvend in te schrijven voor een andere reis.
Deze reis is vol. Je kunt je nog wel voorlopig inschrijven voor andere reizen. Voor vragen kun je contact met ons opnemen: Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com