2022/2023 | Reis 2: Tall Ship zeilen in de Cariben: jij staat aan het roer!

24 december 2022 t/m 27 januari 2023

Jij staat aan het roer van een Tall Ship in de Cariben. Samen met de crew hebben jij en je mede-trainees het schip onder je hoede!

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Het leren besturen van een Tall Ship is voor iedereen een unieke ervaring, of je nu al veel zeilervaring hebt of niet. In de eerste weken leren we je werkelijk alles over het zeilen op een Tall Ship. Van het trimmen van de kluivers tot het opbinden van het topzeil op de hoogste ra in de mast. Als iedereen alles goed genoeg kan solliciteer je op een functie op het schip (van kok tot stuurman). Onze crew leert je tijdens je stage alles over wat de taken en verantwoordelijkheden van deze functie zijn. Wanneer iedereen weet wat hij/zij moet doen kun je los: jullie varen zelfstandig een Tall Ship tijdens de Ship’s Takeover!

Hoe ziet je reis eruit?

Na de door ons georganiseerde reis naar de Cariben stap je aan boord van ons schip. We vertrekken zo snel mogelijk voor een lang stuk oceaanzeilen. Tijdens deze zeilreis langs verschillende eilanden gaat de sailtraining van start. Tegelijkertijd doe je verschillende eilanden aan, en hier ontdek je als een echte Robinson Crusoe de prachtige natuur en de cultuur van deze eilanden. De verdeling van zeilen en aan land zijn is ongeveer 2/3e zeilen, 1/3e aan land.

Informatie aanvragen