24/25 Oceaanoversteek: van Europa naar de Cariben (WS1)

01 november 2024 t/m 13 december 2024

Ga mee op reis en beleef dezelfde onvergetelijke avonturen die alle bekende zee-reizigers hebben meegemaakt: dwars over de Atlantische Oceaan!

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • 2 – 3 weken omringd door alleen maar zee 
  • Je steekt de Atlantische Oceaan over 
  • Tall Ship Wylde Swan 

Ga mee op reis en beleef dezelfde onvergetelijke avonturen die alle bekende zee-reizigers hebben meegemaakt. Dwars over de Atlantische Oceaan naar het adembenemende Caribisch gebied. Ontdek wat een oceaanoversteek zo speciaal maakt: ervaar de serene stilte en de rust op zee. Misschien maak je kennis met speelse dolfijnen, majestueuze walvissen en andere fascinerende zeedieren die je tegenkomt op het midden van de oceaan. 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Je stapt aan boord van het schip in Lissabon, Portugal waar je vol enthousiasme begint aan je reis. Zodra de wind ons gunstig gezind is varen we langs een kustlijn bezaaid met betoverende eilandjes, schilderachtige baaien, prachtige witte zandstranden en ruige kliffen. Afhankelijk van de windrichting zeilen we naar het tropische bloemeneiland Madeira of misschien Tenerife. De exacte route die we volgen, wordt beïnvloed door de wind- en weersomstandigheden. 

Gedurende de eerste twee weken van deze reis zeilen we langs de Europese kust van de Atlantische Oceaan. Aan het einde van november steken we met behulp van gunstige passaatwinden de oceaan over naar het Caribisch gebied. Deze spannende oversteek duurt ongeveer twee tot drie weken, waarna er nog tijd is om een aantal prachtige eilanden in het Caribisch gebied te verkennen en te ontdekken. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanaf Sint-Maarten terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen en vrienden hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Informatie aanvragen