24/25 Caribische zeilreis: bepaal de koers in de Cariben (WS2)

14 december 2024 t/m 18 januari 2025

Een wereldreis op een Tall Ship in de Cariben: laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Kerst en Oud & Nieuw aan boord 
  • Overnachten op een onbewoond eiland 
  • Tall Ship Wylde Swan 

Ga mee op een onvergetelijk avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou naar boven laat komen. De Wylde Swan wordt jouw thuisbasis, waar je in de eerste weken alles leert over het zeilen op een Tall Ship. Met dit indrukwekkende schip vaar je over de Caribische zee. We plannen ook spannende excursies naar prachtige tropische eilanden, waar je samen met lokale gidsen op ontdekkingsreis gaat. Ook overnachten we misschien wel een nacht op een onbewoond eiland! Uiteindelijk neem je zelf het roer over tijdens de Ship’s takeover, samen met jouw groep trainees! 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Na aankomst in de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra iedereen zich thuis voelt op het schip, beginnen we met een lange zeiltocht. Vervolgens maak je een aantal kortere tochten waarbij we langs verschillende eilanden varen. Hier ontdek je de prachtige natuur en maak je misschien wel kennis met de lokale bevolking die op deze adembenemende tropische eilanden woont. 

Er is nog een bijzonder hoogtepunt van deze reis dat onze trainees als magisch ervaren: het vieren van Kerstmis en Oud en Nieuw aan boord! Terwijl we samen zeilen over de Caribische zee en de prachtige eilanden verkennen, creëren we een warme en feestelijke sfeer aan boord van het Tall Ship. Samen met je mede-trainees en crew kunnen jullie zelf gezellige activiteiten bedenken. Zoals bijvoorbeeld een kerstdiner en een New Years Eve party! Je deelt dit speciale moment met z'n allen, en jullie vieren de feestdagen op een unieke manier. Dit zal ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering worden die je koestert voor de rest van je leven. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanaf Sint-Maarten Caribische eilanden terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Informatie aanvragen