24/25 Caribische zeilreis: ontdek de Caribische zee (WS3)

20 januari 2025 t/m 24 februari 2025

Zeil langs de Caribische eilanden, overnacht op een onbewoond eiland en maak de ontdekkingsreiziger in jou wakker!

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Zeilen langs de Caribische eilanden 
  • Overnachten op een onbewoond eiland 
  • Tall Ship Wylde Swan 

Beleef een avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou wakker maakt. Het imposante Tall Ship zal je thuis worden, waar je alles leert over zeilen op een Tall Ship. Vanaf daar ga je op een onvergetelijke reis, langs de tropische eilanden, terwijl je de jungle verkent onder begeleiding van lokale gidsen. 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Na aankomst in de Cariben stap je direct aan boord van het Tall Ship. Zodra je je thuis voelt op het schip, gaan we van start met een langdurige zeiltocht. Vervolgens maken we verschillende kortere tochten waarbij je diverse eilanden bezoekt. Tijdens deze ontdekkingstochten geniet je van adembenemende natuur en kom je misschien in contact met de lokale bevolking van deze betoverende tropische eilanden. Zoals met al onze reizen zijn we vooral aan het zeilen, maar natuurlijk bezoeken we ook een aantal eilanden. Misschien overnacht je wel een nacht op een onbewoond eiland!  

Aan het einde van jouw avontuur vlieg je vanaf het mooie Sint-Maarten terug naar Nederland. Vol trots en voldoening kijk je terug op deze onvergetelijke reis. De herinneringen en vriendschappen die je op hebt gedaan gaan een leven lang mee! 

Informatie aanvragen