24/25 Oceaanoversteek: van Europa naar Paramaribo (AR1)

25 oktober 2024 t/m 06 december 2024

Steek de Atlantische oceaan over van Europa naar Paramaribo, Suriname. Maak de oversteek die alle bekende zee-reizigers gemaakt hebben.

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • 2 weken omringd door alleen maar zee 
  • Je steekt de Atlantische Oceaan over naar Zuid-Amerika 
  • Tall Ship Artemis 

Ga mee op reis en beleef dezelfde onvergetelijke avonturen die alle bekende zee-reizigers hebben meegemaakt. Dwars over de Atlantische Oceaan naar Paramaribo, Suriname. Ontdek wat een oceaanoversteek zo speciaal maakt: ervaar de serene stilte en rust op zee. Misschien maak je kennis met speelse dolfijnen, majestueuze walvissen en andere fascinerende zeedieren die je tegenkomt in het midden van de oceaan. 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Je stapt aan boord van het schip in Lissabon, Portugal waar je vol enthousiasme begint aan je reis. Gedurende de eerste twee weken van deze reis zeilen we langs de Europese kust van de Atlantische Oceaan. Aan het einde van november steken we met behulp van gunstige passaatwinden de oceaan over naar Zuid-Amerika. Deze bijzondere oversteek duurt ongeveer twee weken, waarin je kunt genieten van de weidse oceaan en haar unieke schoonheid. Paramaribo, de betoverende hoofdstad van Suriname, is onze bestemming aan de overkant van de oceaan. 

Als voormalige Nederlandse kolonie heeft Paramaribo een historische band met Nederland. De stad staat bekend om zijn mooie gebouwen en architectuur, zoals het historische centrum dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarnaast is het zeilen langs de prachtige natuur met zijn uitgestrekte regenwouden, unieke flora en fauna en adembenemende watervallen een bijzondere ervaring. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanuit Paramaribo terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen en vrienden hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Informatie aanvragen