24/25 Caribische zeilreis: van Paramaribo naar Sint-Maarten (AR2)

07 december 2024 t/m 11 januari 2025

Vaar mee aan boord van een Tall Ship in het gebied tussen Paramaribo en Sint-Maarten. Welke koers varen jullie?

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Kerst en Oud & Nieuw aan boord 
  • Zeiltocht langs de Zuid-Amerikaanse kust 
  • Tall Ship Artemis 

Ga mee op een onvergetelijk avontuur dat de ware ontdekkingsreiziger in jou naar boven laat komen. Het Tall Ship wordt jouw thuisbasis, waar je in de eerste weken alles leert over het varen op de Caribische zee. Tijdens deze bijzondere zeiltocht van Paramaribo naar Sint-Maarten plannen we ook spannende excursies naar prachtige tropische eilanden. Uiteindelijk neem je zelf het roer over tijdens de Ship’s takeover, samen met jouw groep trainees! 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Na aankomst in Paramaribo stap je direct aan boord van het Tall Ship. Misschien hebben we tijd om Paramaribo te ontdekken tijdens de eerste dagen. Zodra iedereen zich thuis voelt op het schip, beginnen we aan de zeiltocht naar Sint-Maarten. Tijdens de reis varen we langs verschillende eilanden, en aangekomen in het Caribisch gebied ontdek je de prachtige natuur en maak je misschien wel kennis met de lokale bevolking die op deze adembenemende tropische eilanden woont.

Er is nog een bijzonder hoogtepunt van deze reis dat onze trainees als magisch ervaren: het vieren van Kerstmis en Oud en Nieuw aan boord! Terwijl we samen zeilen over de Caribische zee en de prachtige eilanden verkennen, creëren we een warme en feestelijke sfeer aan boord van het Tall Ship. Samen met je mede-trainees en crew kunnen jullie zelf gezellige activiteiten bedenken. Zoals bijvoorbeeld een kerstdiner en een New Years Eve party! Je deelt dit speciale moment met z'n allen, en jullie vieren de feestdagen op een unieke manier. Dit zal ongetwijfeld een onvergetelijke herinnering worden die je koestert voor de rest van je leven. 

Uiteindelijk eindigt jouw avontuur met een vlucht vanaf Sint-Maarten terug naar Nederland. Terugkijkend op deze onvergetelijke reis zul je vol trots en voldoening zijn, wetende dat je een geweldige ervaring hebt opgedaan en prachtige herinneringen hebt gemaakt die een leven lang meegaan. 

Informatie aanvragen