24/25 Caribische zeilreis: Tall Ship zeilen naar Cuba (AR4)

18 februari 2025 t/m 25 maart 2025

Zeil op de Caribische zee met het Tall Ship en ontdek de (on) bekende cultuur van Cuba

De genoemde data en prijzen zijn onder voorbehoud.

Hoogtepunten 

  • Oversteek van Sint-Maarten naar Cuba 
  • Overnachten op een onbewoond eiland 
  • Tall Ship Artemis

Wist je dat het land Cuba wel 4.000 kleine eilandjes rijk is? Genoeg te ontdekken dus en dat ga je ook zeker doen tijdens deze reis. Aan boord van de Artemis zeil je van Sint-Maarten naar Cuba en ontdek je de (on)bekende cultuur én natuur van deze bijzondere eilanden. 

Hoe ziet je avontuur eruit? 

Nadat je op Sint-Maarten bent aangekomen en naar ons Tall Ship bent gebracht stap je direct aan boord. Zodra je je thuis voelt op het schip, gaan we van start met een prachtige lange zeiltocht. Tijdens de zeilreis bewonder je de schoonheid van de Caribische zee terwijl we naar Cuba varen. Wellicht lukt het ook om Jamaica te bezoeken. Op beide eilanden kun je jezelf onderdompelen in de levendige cultuur en adembenemende natuur. Het zeilen van eiland naar eiland bied je de mogelijkheid om de veelzijdigheid van deze Caribische juweeltjes te ervaren. 

Aan het einde van jouw avontuur wacht een vlucht vanaf Cuba om terug te keren naar Nederland. Vol trots en voldoening kijk je terug op deze onvergetelijke reis. Wat hebben jij en je mede-trainees onwijs veel meegemaakt! Jullie zijn een levenservaring rijker en deze gave herinneringen zullen je voor altijd bij blijven. 

Informatie aanvragen