Mini-Masterskip Bèta-Bootkamp

26 april 2020 t/m 02 mei 2020

In dit Mini-masterskip Bèta-bootkamp combineren we eigen ontwikkeling, leren voor school en zeilen! Dit kamp vindt plaats bij Zeilschool Pean in Friesland.

Mini-Masterskip Bèta-Bootkamp

Mini-masterskip In het zesdaagse Bètabootkamp in de meivakantie combineren we eigen ontwikkeling, leren voor school en zeilen! Boeken via www.pean.nl

Dit kamp heet ook wel Mini-masterskip en vindt plaats bij Zeilschool Pean.

KLIK HIER OM BÈTA BOOTKAMP IN EEN VALK TE BOEKEN

KLIK HIER OM BÈTA BOOTKAMP IN EEN LASER PICO TE BOEKEN

Geschikt voor alle jongeren die èn willen zeilen èn een bètavak willen bijspijkeren voor hun eindexamen of overgangslijst. Daag jezelf uit en ontdek de link tussen je bètavakken en zeilen. Samen met vakdocenten werk je via jouw persoonlijke leerplan aan een hoger cijfer. In de ochtend studie, in de middag zeilen. ’s Avonds wordt er in opdrachten een link gelegd tussen de bètavakken en zeilen; hierdoor gaan de bètavakken nog meer voor je leven. Je kunt zeilen in een valk of laser pico.

Quotes leerlingen

Fiep Herinckx, 16 jaar-Wiskunde B:
“Vier uur leren per dag is veel maar ook nuttig. Daarbij is het ook fijn dat we in de middag niets met school hebben te maken maar gewoon lekker kunnen zeilen.”

Lynn Kleinjan 17 jaar-Natuurkunde
“Ik heb in de 5 ochtenden meer kunnen doen voor sommige vakken, dan dat ik in het afgelopen jaar heb gedaan. Ook minder leuke opdrachten pak je aan, omdat je er toch zit en je tijd niet anders kan benutten. Het zeilen was een soort van beloning. Tijdens het avondprogramma werd de zeilervaring weer gekoppeld aan je schoolkennis, hierdoor bleef je actief bezig met natuurkunde!”

Otto Jan 16 jaar – Scheikunde
“Hoi anne, scheikunde ging best goed. Ik verwacht rond de 7, dankje voor alle hulp”

Klik hier voor meer informatie of inschrijven

Informatie aanvragen